Протестиращите блокираха движението в района, предаде БНР. Според лидера на формацията

...
Протестиращите блокираха движението в района, предаде БНР. Според лидера на формацията
Коментари Харесай

“Възраждане” пускат димки и запалиха кола пред Конституционния съ...

Протестиращите блокираха придвижването в региона, съобщи БНР.

 

Според водача на групировката Костадин Костадинов съдът се готви да погази Конституцията и с новите " съдии " Атанасова и Белазелков " да узакони беззаконието " на ППДБ-ДПС-ГЕРБ, с което референдумът за опазване на българския лев, пожелан от 604 000 българи, беше анулиран.

 

" Абсолютно непотребен, Конституционният съд ще извърши закононарушение. След по-малко от час стартира неговото съвещание, на което Конституционен съд ще погази конституционната воля на 604 000 българи да бъдат питани за бъдещето им, в последна сметка. Това е невиждано закононарушение! Тези хора, които ще го извършат през днешния ден тук, заслужават пожизнен затвор без право на подмяна. Ние от " Възраждане " ще създадем всичко належащо един ден тези хора да си получат справедливото, законово наказване за своите закононарушения, тъй като в случай че вътре, в Парламента, беззаконията от дълго време са процедура и никой не е сюрпризиран, че незаконната коалиция сред ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ се изгаври с 604 000 българи, фактът, че последната останала цитадела на законността и на правовия ред в страната беше завладяна на абордаж от незаконното болшинство и превърната в една незаконна нотариална легализация на всички закононарушения, които оттук нататък ще бъдат вършени в Народно събрание, е нещо, което няма по какъв начин да не провокира отвращение. Днес ние сме тук, с цел да защитим демокрацията. Днес ние сме тук, с цел да защитим правото си на свободен, заслужен, легален метод на живот в нашата страна ", съобщи Костадинов преди съвещанието, което стартира в 10 ч.

" Оттук нататък митингите не престават в събота и неделя. Следете ни и ще бъдете доста сюрпризирани ", предизвести още Костадинов.

 

На 7 юли НС предложението за производство на народен референдум с въпрос " Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена публична валута в България до 2043 година? “. Решението беше обжалвано от парламентарните групи на " Възраждане " и " ИТН ", както и от самостоятелния народен представител Радостин Василев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР